Sidor

måndag 30 januari 2017

medvetna goda val

Vi jobbar med att få människor att ta medvetna bra val när de spenderar tid online.
Val som inte bara gynnar de redan rika utan som är bra för folket också.

De plattformar som finns nu tänker bara på vinst.
Det ska inte gå att tysta konkurrenter genom att vägra visa dem i sökresultat. Det ska inte heller gå att kartlägga alla individer och sälja den informationen. Det ska inte heller gå att köpa sociala mediers påverkan på väljare inför ett val. osv... men allt detta händer när vi inte väljer bort de som fifflar,fuskar och skor sig på oss.

Det finns faktiskt folk som ser de stora jättarnas vinster och tänker annorlunda. De tänker att alla de pengarna hade hjälpt väldigt många människor och undrar varför man inte kan göra detta annorlunda. Därför skapas alternativ som ska gynna fler än några få och förståss också värna om folks privata information så den inte säljs.

Problemet är ju att de stora aktörerna kan få oss att försvinna och inte synas, de har ju makten. Men ingen makt är så stor så inte ett enat folk kan ändra den. Dit folket går dit kommer makten. Så om vi bara enas på plattformar som är etiska i sitt synsätt, som inte enbart tänker på sin egen vinst så kan vi inte tystas.

Den här typen av "vi delar med oss"-plattformar kommer att bli vanligare och vanligare. Yourwebbase är stället som samlar dessa goda plattformar på ett ställe så vi inte missar nåt. Så det kommer att komma mer.

Företagen vinner på att dela med sig och det gör vi också, det resulterar i att vi kommer att vara lojala, rekommendera dem till våra vänner och stanna kvar hos dem.
Det är bara början vi ser nu 

Det enda viktiga just nu är att vi inte bara sitter och väntar. Vi måste samlas på de plattformar som tänker på oss också och inte bara på sin egen vinst. Gör vi inte det så kommer samma sak att upprepas, nån med sin egen vinst i huvudet skapar en ny plattform och folket som inte alls förstår vad vi slåss emot går dit. Vi vill ha ett internet som är till för alla och inget monopol.

 

På sidan där du börjar yourwebbase , så gör du såhär:
1. Registrera dig ( användarnamn/username ska vara ett ord )
2. Logga in
3. Inne i yourwebbase skrollar du ner till programs och registrerar dig i de program du vill (åtminstone wowapp tycker jag du ska gå med i)
4. Ge alla du känner din egen yourwebbase länk
hjälp och mer info i vår wow grupp....  vi ses där :D 

p.s wowapp är som messenger och skype så du kan chatta med vänner  

p.s 2 
det spelar ingen roll hur många miljoner Euro eller Dollar som tilldöms de stora aktörerna ... så länge alla stannar kvar så betalar de..... de har ju vansinnigt med pengar. Det enda som rör deras ställning är om människorna slutar gynna dem, då rullar inga pengar in och de måste böja sig för vad folket visar att de vill. 

p.s 3
yourwebbase hade fantastiska appar i andan att vi delar vinsten.... de ligger nu vilande och väntar på att folkmassan inser rättvisan i den idén och kommer till plattformen. Så här såg det ut medan de var aktiva förut (och så kommer det att se ut igen när vinden vänt)

från huffington post:   
Your Web Base allows you earn real cash by simply playing games! Although the concept of this app – play games to win prizes – isn’t new, it has a few cool features that let you earn in other ways as well. Apart from making it possible for you to play games and win prizes and jackpots, this app allows you to keep all your other apps in one place, thereby eliminating confusion.


This app also features a referral program, wherein you can receive 10% bonus reward points for every successful referral. The program has 7 levels. So, you earn ten percent reward points from each friend you refer at all the 7 levels. What’s more, the app also gives you the opportunity to download other apps that pay you to use them. It is already getting rave reviews from users and experts alike.

från entrepreneur: 

Another way to make some quick money while passing your time is playing free games that pay real cash prizes. Your Web Base is a connection point for tournament games for members. You can earn points by referring new members and stand a chance to win awesome gifts. The app is still in the nascent stage but has the bearings to become big due to its powerful idea.

Sånt här är för bra för att tystas för vissa är rädda för konkurrens.... 
Kom med: yourwebbase












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar